PRIVATLIVS POLITIK

Denne privatlivspolitik fortæller hvordan jeg anvender og beskytter dine personlige informationer, som jeg kommer i besiddelse af i forbindelse med dit besøg på denne hjemmeside, via mail, telefon og via samarbejdet som du ønsker hjælp til i min klinik.

Alle personlige informationer, som jeg kommer i besiddelse af, vil kun blive brugt i henhold til denne privatlivspolitik.

Dataansvarlig

Lone Simonsen (lonesimonsen@proton.me)

Sikkerhed

Din sikkerhed er vigtig for mig og derfor er alle brugerinformationer opbevaret i databaser, som er sikret på bedste vis. Der er dog ingen virksomhed, heller ikke min, som kan eliminere enhver form for sikkerhedsrisici i forbindelse med transmissioner af personlige informationer via online transaktioner, og disse sker derfor på brugerens eget ansvar.

Accept

Når du indgår et samarbejde med mig, accepterer du også de betingelser, der er beskrevet i denne fortrolighedserklæring.

Du vil modtage en samtykkeerklæring som du skal acceptere for vores videre samarbejde. Du bliver informeret om, hvad du giver samtykke til og dette vil være frivilligt.

 Indsamling af data

Når du henvender dig første gang kommer jeg i besiddelse af dit navn, telefonnummer og mailadresse. Disse oplysninger bruges i forbindelse med korrespondance og i forbindelse med mit regnskabssystem.

I forbindelse med vores samarbejde i klinikken, kommer jeg desuden i besiddelse af særlige følsomme oplysninger om dig og disse vil blive opbevaret fortroligt og forsvarligt.

Tredjepartstjenester

Jeg benytter enkelte tredjepartstjenester i forhold til behandling af de oplysninger, jeg opbevarer om dig.

Alle personlige informationer, som videregives til tredjepartstjenester, vil blive opbevaret i overensstemmelse med disse tredjeparters fortrolighedspolitik og der vil være indhentet databehandleraftale med disse.

Du kan se tredjepartstjenester her sammen med deres betingelser og fortrolighedspolitik.

E-conomic: www.e-conomic.dk

Proton mail:  www.proton.me/mail

Sletning og eventuel videregivelse af informationer

De oplysninger, der er nødvendige i forhold til mit økonomisystem, opbevares i henhold til lovgivningen i 5 år. Herefter vil de blive slettet.

Alle øvrige oplysninger og notater opbevares i 1 år efter, at du har afsluttet et samarbejde hos mig. Begrundelsen for dette er, at bevare muligheden for eventuelt at fortsætte samarbejdet, hvis det bliver aktuelt på et senere tidspunkt.

Ønsker du at få slettet dine oplysninger inden 1 år efter afsluttet samarbejde, kan du skrive til mig – så vil de blive slettet.

Såfremt jeg videregiver information omkring dig til tredjeparter udover ovenstående vil jeg meddele dig dette.

I tilfælde af samtykke, kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller forslag vedrørende min fortrolighedspolitik er du velkommen til at kontakte mig på lonesimonsen@proton.me

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg har indsamlet, og som jeg opbevarer og behandler om dig. Ønsker du at få det oplyst, så kontakt mig på lonesimonsen@proton.me

Du kan til enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.

Ønsker du at klage over mine behandlinger af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf. 33193200 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk